Julmarknad 2018

Den 1 december var det dags för julmarknad på hembygdsgården. Man hälsades välkommen med värmande glögg!

I samlingssalen och köket kunde man träffa ett 20-tal försäljare som erbjöd mycket fint, gott och nyttigt. I affären såldes julgodis, svagdricka och jättegoda brödkakor bakade i Bredegårdsstugans stora ugn. Korv och bröd med dricka fanns att köpa när man blev hungrig. Alla fikasugna kände sig välkomna in i Bredegårdsstugan där de köpte fika och satte sig vid brasan en stund under tiden man blev underhållen av jullåtar på dragspel. Tomtemor och tomtefar bjöd på julgröt och gav alla barn lite godis i trätältet. När de fina tomtenissarna kom ridande från Bränntomt, kunde alla vara med och sjunga några kända julvisor!

Tack till alla besökare som var med och skapade en mysig julmarknad på Brandstorps hembygdsgård!